Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk (stukadoorswerk) wordt toegepast om ruwe wanden of plafonds een strakke afwerkingslaag te geven. Dit kan bijvoorbeeld dienen als ondergrond voor behang, spack of sauswerk.

Gipsgebonden en cementgebonden raapwerk

Met gipsgebonden of cementgebonden raapwerk worden muren weer recht en haaks gemaakt of om rondingen aan te brengen rondom bijvoorbeeld openhaarden.

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Een raapwerklaag is tussen 7 milimeter en 5 centimeter dik. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te maken. Raapwerk kan ook worden toegepast op rondingen zoals bij openhaarden en trapwrongen. Daarnaast kunnen in raapwerk togen en andere ronde profielen worden verwerkt.

Gipsgebonden pleisterwerk (behangklaar)

Behangklaar houdt in dat de muur klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen uit te kunnen voeren of om er bijvoorbeeld sierpleister op aan te brengen.

Glad gipsgebonden pleisterwerk (sausklaar)

Glad pleisterwerk is door de perfecte afwerkding geschikt om direct gesausd te worden. Daarnaast is glad pleisterwerk is uitermate geschikt om bijvoorbeeld lijsten [link] of een gestucte plint op aan te brengen. Afhankelijk van de afwerking kunt u met glad pleisterwerk uw woning een moderne of klassieke uitstraling geven.
Contact

Hoofdstraat 16
9561 JA Ter Apel
Mob: 06 414 504 52
Tel: +31 (0) 599 850 241
Fax: +31 (0) 599 850 289
info@profistuc.nl

Afspraak
maken Contact